Maak kennis met Ebury Nederland

Hidde Rupp20/aug/2014Uncategorised

Ebury is een financiële dienstverlener die kleine en middelgrote ondernemingen met internationale betalingen en valutadiensten in staat stelt wereldwijd zaken te doen. Na het succes van het van origine Britse bedrijf in Londen, werd een kantoor in Madrid geopend. Sinds kort staat ook in Amsterdam een team klaar om kleine en middelgrote bedrijven te adviseren op het gebied van internationale betalingen en valutadiensten.

Ebury Amsterdam

Het team bestaat uit 17 personen met samen ruim 50 jaar ervaring in valutahandel, internationaal betalingsverkeer en trade finance in de sectoren internationale handel, productie, landbouw, visserij, detailhandel en logistiek en in de samenwerking met goede doelen.

Rob AdrichemHet Nederlandse team wordt geleid door Country Manager Rob Adrichem, voormalig director bij RBS Nederland waar hij vanuit de dealingroom het STM Sales Team van Global Banking Markets leidde. Daarvoor was hij Corporate Director en VP bij ABNAMRO Bank NV. Rob brengt een enorme hoeveelheid kennis en ervaring mee op het gebied van management, internationale geld- en rentehandel en professionele bemiddeling. Rob heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de VU te Amsterdam.

Bel 020 217 0810 of verstuur het contactformulier voor advies over internationale transacties en buitenlandse valuta’s. Onze experts nemen graag de tijd om u van een onafhankelijk persoonlijk advies te voorzien.

Printen

Geschreven door Hidde Rupp

Nederlandse Marketing Executive met een achtergrond in internationale handel, buitenlandse talen en interculturele communicatie.