AGF-exporteur stelt winstgevendheid veilig en bespaart geld met valutadiensten

Enrique Díaz-Álvarez02/sep/2014Valuta-updates

Ebury hielp een Britse exporteur van landbouwproducten met het afdekken van hun wisselkoersrisico. Koersschommelingen van de Amerikaanse dollar brachten hun winstgevendheid in gevaar,161747378 aangezien ze al hun inkomsten in dollars ontvingen. Dankzij haar marktkennis kon Ebury hen ook een betere wisselkoers bieden. Nu zorgt hun persoonlijke broker er met een proactieve service voor dat die ze niet meer constant de valutamarkt en economische indicatoren in de gaten hoeven te houden. Hier kunt u de volledige casestudy downloaden.

We analyseren graag uw persoonlijke situatie om uw valutarisico’s te minimaliseren en besparingsmogelijkheden te vinden. Voor meer informatie over onze valutadiensten en voor andere vragen kunt u ons e-mailen of bellen op
020 217 0810.

Printen

Geschreven door Enrique Díaz-Álvarez

Chief Risk Officer at Ebury. Committed to mitigating FX risk through tailored strategies, detailed market insight, and FXFC forecasting for Bloomberg.