Modeketen betaalt Chinese leveranciers in lokale valuta - Casestudy

Hidde Rupp11/sep/2014Uncategorised

Casestudy

Ebury hielp een keten van modewinkels hun Chinese leveranciers te betalen in de lokale valuta. In ruil daarvoor boden deze hen een aanzienlijke korting aan. Dankzij een hedge-strategie op de Renminbi werd nog eens 100.000 pond bespaard.Case Study China Ook verbeterde door de snelle en transparante betalingen de relatie met hun leveranciers.

 

Klik hier voor de volledige casestudy.
We analyseren graag uw persoonlijke situatie om ook uw valutarisico’s te minimaliseren en besparingsmogelijkheden te vinden. Voor meer informatie over onze valutadiensten en voor andere vragen kunt u ons e-mailen of bellen op 020 217 0810.

Printen

Geschreven door Hidde Rupp

Nederlandse Marketing Executive met een achtergrond in internationale handel, buitenlandse talen en interculturele communicatie.