Maak kennis met ons trade finance-team

Hidde Rupp25/sep/2014Trade Finance

De trade finance-specialisten van Ebury zijn gevestigd in het hoofdkantoor in Londen. Ebury Trade Finance werd in Engeland in oktober 2013 geïntroduceerd en is sindsdien de snelst groeiende financiële service in ons pakket. Het team bestaat inmiddels uit 17 personen van verschillende nationaliteiten met een internationale achtergrond, maar is uitstekend op de hoogte van de Nederlandse wet-en regelgeving en de specifieke behoeften van het Nederlandse mkb.

Trade Finance team

Ebury Trade Finance is ontwikkeld om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen bij nationale en internationale groei. Ebury kan handelskrediet aanbieden voor een termijn van maximaal 150 dagen waarmee het werkkapitaal kan worden vergroot om bijvoorbeeld meer in te kunnen kopen als een toename in vraag wordt voorzien. Ebury beschikt over een gespecialiseerd team van experts dat nauw samenwerkt met onze kredietverzekeraar en ons complianceteam, betalingen verwerkt en ons Nederlandse team van brokers ondersteunt bij het aanvragen van handelskrediet.

Het trade finance team beschikt over een gezamenlijke ervaring van 30 jaar in valutamanagement, private equity, beleggen, handelsorganisaties, belasting en wetgeving. Hierdoor heeft het team een goed inzicht in de procedures en regulering van de internationale handel. Ze begeleiden onze klanten en maken het soms complexe proces van internationaal zakendoen begrijpelijk. Na een analyse van uw handelsactiviteiten en behoeften wordt samen bepaald hoe dit extra werkkapitaal optimaal kan worden ingezet.

Sinds 2014 wordt het trade finance Roman Itskovichteam geleid door Roman Itskovich, VP van Financiële Producten. Eerder was hij lid van het private equity dealing team van Bain Capital. Daarvoor werkte hij onder andere bij Foundation Capital VC, richtte hij een softwarebedrijf op en was hij consultant bij McKinsey & Company. Roman heeft een MBA van Harvard Business School, een bachelor in economie en accountancy van de universiteit van Tel Aviv.

Voor een gesprek met een van onze trade finance experts, kunt u ons bellen op 020 217 0810 of het aanvraagformulier versturen. Ons team in Amsterdam neemt dan contact met u op en maakt desgewenst een afspraak met een van onze trade finance-specialisten

Printen

Geschreven door Hidde Rupp

Nederlandse Marketing Executive met een achtergrond in internationale handel, buitenlandse talen en interculturele communicatie.