Column Enrique Diaz in De Financiële Telegraaf – 15 december

Enrique Díaz-Álvarez15/dec/2014Ebury in het nieuws

Deze week geeft Enrique een vooruitblik op het opkooprogramma van de ECB, bespreekt hij de resultaten van de tweede LTRO (ultra goedkope financiering voor de banken in de eurozone) en vertelt hij wat de huidige ontwikkelingen in de Amerikaanse economie betekenen voor de eurokoers.

De financiële markten bewogen zich afgelopen week enigszins teleurstellend. Terwijl de dollar vooral tegenover de andere G10-valuta’s terugviel, presteerden de meeste assets tamelijk slecht – een omgeving die typisch hand in hand gaat met een vlucht naar veilige havens en een sterkere dollar.

Lees meer in De Financiële Telegraaf

Printen

Geschreven door Enrique Díaz-Álvarez

Chief Risk Officer at Ebury. Committed to mitigating FX risk through tailored strategies, detailed market insight, and FXFC forecasting for Bloomberg.