Ebury vergroot internationale mogelijkheden voor Poolse mkb

Hidde Rupp02/jul/2015Uncategorised

Het team van Ebury Polen dat tijdelijk vanuit het Londense hoofdkantoor werkte, verhuisde vorige week naar het nieuwe kantoor in Warschau. De uitbreiding naar Polen is onderdeel van Ebury’s missie om Europese mkb’s toegang te geven tot gespecialiseerde financiële diensten waarmee ze internationaal beter kunnen concurreren. We zien veel potentieel in een samenwerking met Poolse ondernemers en hopen samen de komende weken, maanden en jaren samen te kunnen groeien.

London, Madrid, Amsterdam en nu: Warschau

Het van origine Britse Ebury begon in Londen, waar we nog steeds ons hoofdkantoor hebben. De internationale uitbreiding begon in 2011 toen het kantoor in Madrid werd geopend. Sinds 2014 werken we vanuit het kantoor in Amsterdam met het Nederlandse mkb samen en sinds het begin van dit jaar helpen we ook internationale ondernemers in Polen. Door de internationale uitbreiding kunnen we ons in heel Europa op hetzelfde segment richten dat binnen alle Europese landen te weinig persoonlijke service krijgt.

Waarom Polen?

De Poolse economie heeft zich ondanks de crisis in de eurozone uitstekend ontwikkeld en ook de internationale handel zit al jaren in de lift. Het stabiele politieke klimaat en de hervormingen na de val van het communisme hebben daar de afgelopen decennia aan bijgedragen. Ook in Polen heeft het mkb geen toegang tot maatoplossingen voor haar valutabehoeften en zijn de beschikbare producten niet concurrerend genoeg. Dankzij onze eigen technologie en ons netwerk voor internationale betalingen, kunnen we ook Poolse ondernemers helpen bij hun internationale uitbreiding.

Flexibele oplossingen voor het mkb

Veel mkb’s krijgen in tegenstelling tot hun grotere concurrenten geen toegang tot gespecialiseerde financiële producten waardoor hun internationale transacties minder efficiënt zijn. Omdat de behoeften van kleine ondernemingen net zo complex zijn als die van grote, vinden we dat het mkb ook toegang moet hebben tot flexibele financiële oplossingen. We bieden complete strategieën voor valutarisicomanagement, toegang tot ruim 140 valuta’s en het laatste nieuws van de valutamarkten. Door ervaring met cliënten over de hele wereld, kunnen onze valutaspecialisten uw buitenlandse geldstromen optimaliseren en de valutarisico’s tot het gewenste niveau beperken.

Jakub Makurat, Country Manager van Ebury Polen, licht toe:

“We willen Poolse ondernemingen helpen om hun marges te beschermen en hun mogelijkheden op buitenlandse markten te vergroten.”

Contact met Ebury Polen

U kunt het kantoor in Warschau bereiken via +48 22 128 48 85 en info@ebury.pl. Onze nieuwe Poolse website vindt u op ebury.pl.

Lees ook:
Ebury breidt aantal beschikbare valuta’s uit naar 140

Printen

Geschreven door Hidde Rupp

Nederlandse Marketing Executive met een achtergrond in internationale handel, buitenlandse talen en interculturele communicatie.