Ebury winnaar op EU FinTech Awards 2016

Niki Clauw15/apr/2016Ebury in het nieuws

Bedankt om voor Ebury te stemmen als beste payment provider op de EU FinTech Awards 2016!

Het was een hele eer om de award te ontvangen, vooral omdat u, onze klanten en de bedrijfswereld met veel enthousiasme hebben gestemd. 

Na een maand stemmEU FinTech Awards Winner Toby-Roben en het verdict van een onafhankelijke jury haalde Ebury het eerst in de FinTech Top 100 en in de top drie van de categorie ‘payments’. 

Gisteren ging tijdens de conferentie van de EU FinTech Awards in Amsterdam de strijd van start om de felbegeerde awards in de wacht te slepen. De genomineerde bedrijven presenteerden voor de jury en Ebury veroverde de prestigieuze eerste plaats in de ‘payments’ categorie. 

‘We bieden onze klanten snelle en veilige betaaldiensten aan in meer dan 140 valuta’s’, vertelde Ebury CTO Toby Young tijdens de conferentie. ‘Misschien nog belangrijker is dat we onze klanten helpen met strategieën voor risicomanagement om hun winstmarges te verhogen en met het voorzien van handelskrediet voor hun internationale activiteiten.’ 

Als trotse winnaar in deze categorie behoort Ebury nu tot de meest innovatieve en veelbelovende Europese FinTech bedrijven. 

Contacteer ons om uw mogelijkheden bij Ebury te bespreken

 

 

Printen

Geschreven door Niki Clauw

Dutch Marketing Executive at Ebury