Hoe blijven CFO’s op de hoogte van ontwikkelingen op de financiële markten?

Niki Clauw06/mei/2016Valuta-updates

Hebt u weinig tijd maar wel een valutarisico? Op de hoogte blijven van ontwikkelingen op de financiële markten om risico’s voor uw bedrijf te beperken kan veel tijd kosten.

Wat is belangrijk in een financieel marktrapport?

Traditionele analisten produceren talloze uitgebreide kwalitatieve analyses, maar deze voldoen zelden aan de noden van senior managers. Niet enkel de tijd vinden om deze rapporten door te nemen is een uitdaging, maar ook de overvloed aan details, die niet noodzakelijk bijdragen aan uw risicobeheer.    

Als u op de hoogte bent van de belangrijkste thema’s en economische gebeurtenissen, is het mogelijk om zelf gefundeerde beslissingen te nemen zonder tijd te verliezen.  

Hoe kan u toegang krijgen tot relevante marktinformatie?

Macro-economische thema’s en geo-politieke ontwikkelingen zijn de grootste drijfveren voor bewegingen op de financiële markten en dus ook voor risico’s.

Om ervoor te zorgen dat u de meest relevante informatie ontvangt, schrijft Ebury’s senior analist en Bloomberg voorspeller Enrique Diaz-Alvarez wekelijkse rapporten voor financiële professionals. Ze stellen u in staat om de markt en het sentiment te beoordelen en bieden u inzichten in de belangrijkste thema’s, trends en bijhorende risico’s voor het bedrijfsleven.

Abonneer u hier en ontvang onze marktrapporten via e-mail

Printen

Geschreven door Niki Clauw

Dutch Marketing Executive at Ebury