Voor het tweede jaar op een rij maakt Ebury onderdeel uit van de Tech Track 100

Lucie Pankova18/sep/2017Ebury in het nieuws

Voor het tweede jaar op een rij is Ebury geselecteerd als een van de snelst groeiende techbedrijven van het Verenigd Koninkrijk!

Begin september heeft de Sunday Times bekend gemaakt dat Ebury op nr. 51 geplaatst is op de Sunday Times Tech Track 100. De Sunday Times Tech Track 100 brengt de top 100 Britse bedrijven in kaart met de snelst groeiende sales in de afgelopen drie jaar. Uiteraard zijn wij erg trots op deze waardering omdat dit onze inzet om onze technologie continu te blijven ontwikkelen en de positieve impact die dit heeft gehad op de diensten die wij leveren aan het MKB reflecteert.

Tech Track 100

 

Printen

Geschreven door Lucie Pankova

Global Marketing Executive at Ebury, Masters in Management Graduate from Cass Business School, London.