Ebury, nieuw AFC Vriendelijk Bedrijf

Sophie Scheltema12/dec/2017Ebury in het nieuws

Vanaf 1 december 2017 is Ebury een AFC vriendelijk bedrijf geworden!

Vlnr: Menne Mennes Managing Director Ebury, Ronald Koster, bestuurslid Commerciële Zaken en vice-voorzitter, Peter Post Key account Director en oud eerste elftal speler AFC, Remco Post bestuurslid materiaal en clubhuiszaken.

AFC heeft een unieke positionering als oudste en grootste voetbalvereniging van Amsterdam en omstreken. De club heeft ruim 2000 leden en 120 teams, een combinatie van top- en breedtesport, een ruim opgezette en groen sportpark midden in Nederlands zaken centrum Zuidas, om de hoek van het Ebury Amsterdam kantoor. AFC is een club met traditie, die staat voor prestatie &  kwaliteit.

Printen

Geschreven door Sophie Scheltema