Ebury wint financieringsaward & introduceert exportfinanciering

Sophie Scheltema16/jan/2018Trade Finance

Gezien onze snelle groei en intensieve samenwerkingen met diverse accountantskantoren, financieel adviseurs, alternatieve financieringspartijen en corporate finance boutiques, willen wij u via deze nieuwsbrief op de hoogte houden van de recente ontwikkelingen binnen Ebury, onze diensten en de financieringsmarkt.

Ebury is ‘Best Alternative Financer’

Afgelopen jaar heeft Ebury een aantal awards in de wacht gesleept, waaronder een award van Trade Finance Global voor ‘Best Alternative Financer‘ – een mooie afsluiting van 2017!

Samenwerking Ebury & Financieringsplatformen

Ebury begint het jaar 2018 met een aantal nieuwe samenwerkingen met financieringsplatformen. Via deze platformen kunnen zowel bedrijven als intermediairs (zoals accountants) eenvoudig en snel financieringsaanvragen bij diverse financieringspartijen indienen.

Via de platformen ziet u meteen welke partijen het beste aansluiten bij uw financieringsbehoefte of doel en vervolgens kunt u eenvoudig in contact komen. Ebury werkt sinds kort onder andere samen met DealsuiteLoanstreet en Capsearch.

Exportfinanciering

Naast onze huidige inkoopfinanciering zal Ebury in 2018 ook exportfinanciering gaan aanbieden in Nederland. Via exportfinanciering kunnen onze klanten direct exportfacturen via Ebury laten uitbetalen. Hierdoor hoeven zij niet te wachten op de betaling van hun klant en hebben ze het werkkapitaal direct tot hun beschikking.

Net als inkoopfinanciering is exportfinanciering flexibel in gebruik. Bedrijven bepalen zelf welke facturen ze willen laten voorfinancieren. Op dit moment draaien we een pilot met de eerste klanten, waarna het verder uitgerold zal worden.

Tijdens een kop koffie een financierings- of valutavraagstuk van uw relatie bespreken? Maak vrijblijvend een afspraak met:

Maurits Zwart: maurits.zwart@ebury.com
Sonny Berghuis: sonny.berghuis@ebury.com
+31 (0) 20 795 6689

 

Printen

Geschreven door Sophie Scheltema