Event: Sourcing from China and Payments to Chinese Suppliers in RMB

Sophie Scheltema19/sep/2018Over Ebury

Op 16 oktober as organiseert Ebury België in samenwerking met de Belgian Chinese Chambre of Commerce een event over ‘Sourcing from China and Payments to Chinese Suppliers in RMB‘. Aangezien de Chinese RMB wereldwijd een steeds belangrijkere rol aanneemt, kan het betalen van uw Chinese leverancier(s) in hun lokale valuta meerdere voordelen met zich meebrengen. Tijdens dit event zullen wij dieper ingaan op trends en uitdagingen met betrekking tot handel met China, met de nadruk op valutarisico. Zie hieronder het programma van de middag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt zich voor dit event aanmelden door een email te sturen naar info@ebury.be. Wij hopen u te mogen verwelkomen op 16 oktober!

 

Printen

Geschreven door Sophie Scheltema