Ebury Online – een geheel nieuw & verbeterd dashboard

( Leestijd: 5 min. )

 • Terug naar alle blogs
 • Ebury in het nieuws
  Over Ebury
  Product Updates
  Speciale rapporten
  Trade Finance
  Valuta-updates
  Video's
 • Latest

29 July 2020

Auteur
Sophie Scheltema

Marketing Manager Benelux

Bij Ebury werken we er voortdurend aan om internationaal handelen zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

W
ij hebben geluisterd naar onze klanten en hebben Ebury online verbeterd. Ebury Online is nu beter dan ooit. Ebury Online (EBO) stelt onze klanten in staat om 24/7 valuta’s te converteren, betalingen te doen,balansen aan te houden, of facturen te financieren. Ons platform is zeer veilig mede door het gebruik van tweefactorauthenticatie en meerdere goedkeuringsniveaus voor betalingen.

Wat is er veranderd?

Het hoofd-dashboard is opnieuw ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren. Zo hebben wij de navigatie verbeterd en belangrijke informatie makkelijker vindbaar gemaakt. Recent voltooide transacties en betalingen, betalingen in afwachting van autorisatie en lopende of achterstallige transacties zijn nu makkelijker te vinden, waardoor klanten gemakkelijk kunnen zien welke acties vervolgens moeten worden uitgevoerd. Ook zijn er updates aangebracht om de prestaties en betrouwbaarheid van Ebury Online te verbeteren.

Als u al een Ebury-klant bent, kunt u de verbeteringen zelf zien door in te loggen op uw Ebury Online-account.

Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie over wat Ebury en Ebury Online uw organisatie kunnen bieden.

Lees hier meer over Ebury Online.

DEEL