Ebury top 10 Bloomberg forecaster voor 13 valutaparen – Q2 2019

 • Terug naar alle blogs
 • Ebury in het nieuws
  Over Ebury
  Product Updates
  Speciale rapporten
  Trade Finance
  Valuta-updates
  Video's
 • Latest

8 July 2019

Auteur
Enrique Díaz-Álvarez

Chief Risk Officer at Ebury. Committed to mitigating FX risk through tailored strategies, detailed market insight, and FXFC forecasting for Bloomberg.

Ebury is #2 EUR/USD en USD/CNY Bloomberg forecaster in Q2 2019.

I
n Q2 2019 is Ebury weer op 13 valutaparen als top-forecaster geëindigd. Nadat wij in het laatste kwartaal van 2018 de #1 EUR/USD forecaster en in Q1 2019 de #1 USD/CNY forecaster posities behaald hebben, zijn wij in Q2 voor EUR/USD zowel als USD/CNY op de #2 positie geëindigd.

Beide valutaparen worden als één van de meest competitieve gezien, en wordt wereldwijd door analisten nauwlettend in de gaten gehouden. Ebury is in dit kwartaal boven 64 andere EUR/USD forecasters geëindigd, waaronder de grootste commerciële- en investeringsbanken. In dezelfde periode zijn wij ook boven 44 andere USD/CNY forecasters geëindigd.

Afbeelding 1: Bloomberg’s EUR/USD Forecast Accuracy Ranking [Q2 2019]

Afbeelding 2: Bloomberg’s USD/CNY Forecast Accuracy Ranking [Q2 2019]

, Daarnaast zijn wij voor nog tien andere valutaparen ook onder de top 10 forecasters geëindigd. In het bijzonder zijn wij er trots op dat wij de #2 positie hebben behaald voor gehele Azië-regio. Dit hebben wij onder andere te danken aan onze goede prestatie op de Zuid Koreaanse Won (KRW). Chinese Yuan (CNY), Filipijnse Peso (PHP) en Singaporese Dollar (SGD).

De rankings van Bloomberg zijn gebaseerd op de volgende drie criteria: foutmarge, timing en accuraatheid van beweging.

Volledige lijst:

1. EURUSD #2
2. USDCNY #2
3. ASIA #2
4. USDDKK #1
5. EURDKK #2
6. NZDUSD #7
7. USDZAR #1
8. USDKRW #1
9. USDSGD #2
10. USDPHP #3
11. USDRON #1
12. EURBGN #1
13. USDPLN #5

Onze expertise van de financiële markten stelt ons in staat om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen wanneer zij hulp nodig hebben in de vaak complexe wereld van de valutamarkten.

Heeft u interesse heeft in het ontvangen van onze forecast rapporten, of heeft u vragen over hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

DEEL