Handelsfinanciering

Breid uw koopkracht uit met Handelsfinanciering

FLEXIBELE LENING

Aanvullende inkoopfinanciering wanneer u liquiditeitstekort ervaart.

TRANSPARANTE TARIEVEN

Geen gebruik = Geen kosten, betaal enkel rente over het gebruikte deel.

SIMPEL

Ebury Online is een simpel en transparant platform, altijd bereikbaar via elk device. 

Uw mogelijkheden met Ebury

KOSTELOOS OPZETTEN EN AANHOUDEN

Uw account is kosteloos om op te zetten en aan te houden. U kunt het gebruiken bij seizoensinvloeden of perioden waarin het werkkapitaal onder druk komt te staan. Zo’n flexibele faciliteit is dan goed om achter de hand te hebben. Zolang er geen gebruik wordt gemaakt van uw account worden er geen kosten in rekening gebracht.

FLEXIBEL

Wij kunnen voor een periode tot 150 dagen uw aankopen tot een totaal van 2 miljoen euro financieren. De voorwaarden van deze financiering worden afgestemd op de financiële gezondheid van uw onderneming. Ebury berekent geen extra kosten wanneer u een transactie eerder wil terugbetalen, dus als u in staat bent om eerder terug te betalen, bespaart u daarmee rente. U betaalt enkel rente over het gebruikte deel van uw lening, voor de periode dat het daadwerkelijk bij ons uit staat. Zodra u een transactie heeft afgelost komt dat bedrag weer vrij om opnieuw te gebruiken, een ‘revolving credit facility’.

FLEXIBEL KREDIET ZONDER VERPANDING

Wij verstrekken de financiering zonder onderpand te vragen over uw goederen of activa. Hierdoor levert Trade Finance geen conflicten op met eventuele bestaande financieringsvormen die u bijvoorbeeld bij de bank heeft lopen.

DIRECTE BETALING AAN LEVERANCIER

Door direct uw leverancier te betalen via Ebury Trade Finance kunt u in veel gevallen betaalkortingen bedingen. Daarnaast verbetert u als contante koper de relatie met uw leverancier en geeft u dit een sterkere onderhandelingspositie.

UW VALUTA

Via Ebury Trade Finance is voorfinanciering mogelijk in meer dan 130 verschillende valuta.

Wat onze klanten zeggen...

  • Groeien als bedrijf betekent voor ons uitbreiding van ons assortiment en meer omzet. Maar ook: meer strategische mogelijkheden. Ebury is een belangrijke schakel om die groei te realiseren.

    drs. Wicky Harbinder Singh, Algemeen Directeur, S.K. Mathon B.V.