Ebury Blog

Blijf op de hoogte van wat er speelt op de valutamarkt en andere updates.

Aanmelden updates

13

Jul

Valuta-updates

Teruggang dollar door ongerustheid over pandemie

D

e risicoactiva deden het vorige week overal ter wereld wisselend. De pandemie-indicatoren geven aan dat het steeds slechter gaat in de VS, en de greenback begint dat te voelen. De aantallen nieuwe gevallen bereiken bijna dagelijks recordhoogtes en ook de aantallen doden beginnen te stijgen. ( Leestijd: 5 min. )

Auteur
Enrique Diaz-Alvarez

Risicovolle activa blijven zonder duidelijk patroon over de markt bewegen doordat aandelen, kredieten en de oliewaarde blijven fluctueren rondom de huidige niveaus. Economisch nieuws over de meeste valutaregio's blijft positief verrassen.

Enrique Díaz-Álvarez 6 July 2020

Op de financiële markten liepen de bewegingen vorige week sterk uiteen. In de VS blijven de besmettingsaantallen stijgen; in sommige staten worden zelfs recordaantallen nieuwe gevallen gemeld.

Enrique Díaz-Álvarez 29 June 2020

oil

De rally van risicoactiva begon vorige week weer, zij het langzamer en in een omgeving met onregelmatige two-way trading.

Enrique Díaz-Álvarez 22 June 2020

Will the Fed hold rates despite coronavirus fears?

Vorige week was opeens alles anders. Overal ter wereld gingen aandelen in de uitverkoop, terwijl de koersen van staatsobligaties en 'veilige havens' zich herstelden.

Enrique Díaz-Álvarez 15 June 2020

Enrique Díaz-Álvarez 2 June 2020