Handelen met Hong Kong en China - Optimalisatie van betalingen en valutarisico's. Registreer hier.

Over ons

Wij geloven dat bedrijven pas écht kunnen groeien als er zo min mogelijk grenzen zijn. 

Ebury is in België marktleider op het
gebied van internationale betalingen

Ebury is een financieel dienstverlener, gespecialiseerd in internationale betalingen en financiering. Onze unieke diensten bieden organisaties de mogelijkheid om internationaal zaken te doen op wereldniveau. Ebury biedt een combinatie van onderscheidende producten, expertise, persoonlijke service en hoogwaardige technologie. Of u nu een eenmanszaak bent, een NGO of een wereldwijd e-commerce bedrijf, Ebury’s diensten zijn ontwikkeld om bedrijven van ieder formaat te ondersteunen. Opgericht in Londen in 2009, is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 31 kantoren in 21 landen en meer dan 1.300 medewerkers.

High-end service

Bij Ebury krijgt u uw eigen valuta expert toegewezen. Uw expert kijkt samen met u naar de specifieke behoeften van uw bedrijf 

Top Bloomberg forecaster

Onze marktanalysten zijn regelmatig te horen op Bloomberg radio en wij zijn een top 10 forecaster

Wereldwijd bereik

U heeft toegang tot de internationale kennis van onze 31 kantoren, verspreid over 21 landen

Online platform

Voer snel en gemakkelijk transacties uit en krijg een duidelijk overzicht van uw geld in ons beveiligde platform

Oprichters

Ebury is in 2009 opgericht door Juan Lobato en Salvador García

Juan Lobato Co-CEO & Co-Founder

Juan Lobato is een techondernemer uit Londen. Hij is mede-oprichter en mede-CEO van Ebury, een van de snelstgroeiende fintechs in Europa. Hiernaast investeert hij in meerdere technologiebedrijven in het VK, Europa en de VS.

Salvador García Co-CEO & Co-Founder

Salvador heeft de oprichting en groei van Ebury geleid. Zijn passie en expertise op het gebied van financiële dienstverlening heeft ervoor gezorgd dat Ebury een van Europa's meest succesvolle fintech-bedrijven is geworden die het MKB de financiële producten biedt die nodig zijn om grenzenloos te groeien.

Ons leadership team

Victor Tuson Palau

Chief Technology Officer

Enrique Diaz-Alvarez

Chief Risk Officer

Jose Garcia Esteban

Chief Financial Officer

Venancio Gallego

Chief Operating Officer

Fernando Pierri

Managing Director

Kris Mercelis

Country Manager Belgium

Security & regulation

Ebury is geen bank, maar wordt wel streng gereguleerd. In België is Ebury gereguleerd door de Nationale Bank van België (NBB).

In Nederland is Ebury geregistreerd bij de De Nederlandsche Bank (DNB) als Elektronischgeldinstelling, ook is Ebury geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Ebury Partners UK Limited heeft een vergunning van, en wordt gereguleerd door, de Financial Conduct Authority (FCA) als een ‘Electronic Money Institution’ (EMI). Registratienummer: 900797.

Elk bedrijf dat persoonsgegevens van Europese burgers verwerkt moet voldoen aan de General Data Protection Regulation (GDPR), ook wel de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) genoemd. Ebury leeft de strikte regelgeving omtrent GDPR na. Wij delen geen klantgegevens met derden en alle klantgegevens worden veilig bewaard op onze externe servers. Ebury gebruikt state-of-the art encryptie om uw data te beveiligen. Toegang tot uw account is beveiligd met two-factor authentication (2FA)

Kapitaaltoereikendheid – Ebury is sterk gekapitaliseerd en voldoet aan alle eisen met betrekking tot de beschikbaarheid van kapitaal van de FCA. De FCA beoordeelt jaarlijks onze kapitaaltoereikendheid.

Gewaarborgde Klantengelden – Als vergunninghoudende Elektronischgeldinstelling opereert Ebury in een strikt gereguleerde omgeving. Alle klantengelden die door Ebury ontvangen worden bij het afhandelen van transacties zijn gewaarborgd op afgescheiden rekeningen bij wereldwijd opererende banken.

Gedegen intern risicomanagement – Via een strikte controlestructuur houdt onze directie toezicht op de correcte uitvoering van iedere transactie. De naleving van ons corporate governance-beleid en onze processen wordt regelmatig Gecontroleerd door externen.

Als gereguleerde betalingsinstelling is Ebury onder de Directive on Payment Services 2 (PSD2) geautoriseerd om binnen de Europese Economische Ruimte (EER) op te treden als ‘Electronic Money Institution’. Ons registratienummer is 900797. In het register van de FCA kunt u onze volledige licentie bekijken.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een internationale norm voor het beheren van een ‘Information security management system’ (ISMS). ISMS definieert en beheert de controles die een organisatie moet implementeren om ervoor te zorgen dat zij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van activa op verstandige wijze beschermt tegen bedreigingen en kwetsbaarheden.

Wat betekent gecertificeerd zijn voor Ebury?

ISO 27001 gecertificeerd zijn betekent dat Ebury een beveiligingssysteem van wereldklasse heeft. We hebben een grondige audit ondergaan bij LRQA, een toonaangevende wereldwijde garantieverstrekker, en hebben met succes aan hun vereisten voldaan.

Hoe klanten van Ebury profiteren van de ISO 27001-certificering

De ISO 27001-certificering biedt zowel nieuwe als bestaande klanten vertrouwen en zekerheid in het vermogen van Ebury om hun informatie te beschermen, met aantoonbare toewijding aan informatiebeveiliging en privacy. Als klant wilt u zeker weten dat uw informatie veilig is. Deze certificering getuigt van Ebury’s toewijding om de hoogste normen te hanteren voor het beschermen van onze klantgegevens.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Maak deel uit van een internationaal team, verspreid over 31 kantoren wereldwijd

Amsterdam • Athene • Barcelona • Brussel • Bucharest • Dublin • Dubai • Dusseldorf • Hong Kong • Lissabon • Londen • Luxemburg • Madrid • Málaga • Melbourne • Milaan • Ostrava • Parijs • Sao Paolo • Sofia • Sydney • Toronto • Zurich